Opening Bezoekerscentrum Vlaams Parlement op 17 en 18 november

 

Geachte,

Op 17 en 18 november 2018 opent het Bezoekerscentrum van het Vlaams Parlement en zet het zijn deuren open voor het publiek. Tijdens dat weekend is iedereen welkom om het Vlaams Parlement te ontdekken en te beleven.

Er is een gevarieerd programma voor jong en oud: rondleidingen, workshops, lezingen, een bezoekje achter de schermen, kinderanimatie, … Voor elk wat wils, en ook een gratis hapje en drankje.

Ook u bent uitgenodigd om het Bezoekerscentrum te leren kennen. Op die manier kan uw dienst deze interactieve tentoonstelling leren kennen en deze informatie eventueel gebruiken voor uw eigen bezoekers.

Het programma van het openingsweekend.

OVER HET BEZOEKERSCENTRUM

Het Bezoekerscentrum is op zich al een bezoekje waard. In het Bezoekerscentrum beleef je de Vlaamse democratie van op de eerste rij. De opstelling bestaat uit tal van interactieve elementen waarin klank en beeld een centrale rol spelen.

Je kan er kennis maken met de 124 Vlaamse Volksvertegenwoordigers en van binnenuit ervaren hoe onze democratie werkt. En je komt er te weten hoe het Vlaams Parlement ook jouw leven beïnvloedt. Bovendien ontdek je er de geschiedenis van de Vlaamse deelstaat.

De website van het Bezoekerscentrum.

U kunt deze informatie met het beschikbare promotiemateriaal zelf delen via uw communicatiekanalen.

Alvast bedankt en tot 17 of 18 november!

Contacteer ons
Julie Clément Directeur Publicom, Vlaams Parlement
Julie Clément Directeur Publicom, Vlaams Parlement
Over Vlaams Parlement

Het Vlaams Parlement is de wetgevende macht binnen de Vlaamse democratie. De 124 Vlaamse volksvertegenwoordigers debatteren over maatschappelijke problemen, stemmen over decreten (Vlaamse wetten) en ondervragen de ministers over hun beleid.

Vlaams Parlement
Leuvenseweg 86 - 1000 Brussel