Opening Bezoekerscentrum Vlaams Parlement: men zegge het voort!

 

Geachte,

Op 17 en 18 november 2019 opent het Bezoekerscentrum van het Vlaams Parlement en zet het zijn deuren open voor het publiek. Tijdens dat weekend is iedereen welkom om het Vlaams Parlement te ontdekken en te beleven. Er is een gevarieerd programma voor jong en oud.

Uzelf bent uiteraard welkom, maar ook uw leden, klanten of achterban zijn uitgenodigd om kennis te maken met het Bezoekerscentrum.

Zo zal u zelf kunnen vaststellen dat het “middenveld”, waar ook uw organisatie toe behoort, in deze tentoonstelling bijzondere aandacht krijgt omdat het een belangrijke rol speelt in onze democratische samenleving.

Het programma van het openingsweekend.

OVER HET BEZOEKERSCENTRUM

In het Bezoekerscentrum beleef je de Vlaamse democratie van op de eerste rij. De opstelling bestaat uit tal van interactieve elementen waarin klank en beeld een centrale rol spelen.

Je kan er kennis maken met de 124 Vlaamse Volksvertegenwoordigers en van binnenuit ervaren hoe onze democratie werkt. En je komt er te weten hoe het Vlaams Parlement ook jouw leven beïnvloedt. Bovendien ontdek je er de geschiedenis van de Vlaamse deelstaat.

In de toekomst zullen we in het Bezoekerscentrum tal van activiteiten ontwikkelen over diverse thema’s, waaronder ook de rol van het middenveld in onze democratie. We zullen daartoe een beroep doen op het middenveld om hieraan mee invulling te geven.

De website van het Bezoekerscentrum.

INFORMEER OOK UW LEDEN EN ACHTERBAN

Het Bezoekerscentrum is op zich al een bezoekje waard. Daarnaast staan er talrijke activiteiten op het programma: rondleidingen, workshops, lezingen, een bezoekje achter de schermen, kinderanimatie, … Voor elk wat wils, en ook een gratis hapje en drankje. Dat alles zal ook uw leden, klanten en achterban ongetwijfeld kunnen bekoren.

U kunt hen met het beschikbare promotiemateriaal hiervan op de hoogte brengen en/of de info zelf delen via uw communicatiekanalen.

Alvast bedankt en tot 17 of 18 november!

Contacteer ons
Julie Clément Directeur Publicom, Vlaams Parlement
Julie Clément Directeur Publicom, Vlaams Parlement
Over Vlaams Parlement

Het Vlaams Parlement is de wetgevende macht binnen de Vlaamse democratie. De 124 Vlaamse volksvertegenwoordigers debatteren over maatschappelijke problemen, stemmen over decreten (Vlaamse wetten) en ondervragen de ministers over hun beleid.

Vlaams Parlement
Leuvenseweg 86 - 1000 Brussel