Aanwezigheid pers op 20/7 bij hoorzittingen Coronacommissie

Op maandag 20 juli organiseert de Commissie ad hoc voor de Evaluatie en Verdere Uitvoering van het Vlaams Coronabeleid hoorzittingen over de maatregelen en de toestand in de (residentiële) ouderenzorg.

Om 10u  horen de commissieleden Karine Moykens, secretaris-generaal van het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, en om 14u Wouter Beke, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebestrijding.

Omdat wij op deze hoorzittingen veel pers en media verwachten en wij de nodige maatregelen willen nemen om iedereen veilig de vergadering te laten volgen, vragen wij de pers ons te laten weten wie er op maandag 20 juli aanwezig zal zijn. Een mondmasker is in ieder geval verplicht.

Gelieve voor maandag 20/7, 8u uw aanwezigheid en uur van aankomst te melden aan de persvoorlichter van het Vlaams Parlement: dirk.nuyts@vlaamsparlement.be.

De vergaderingen kunnen ook live gevolgd worden via de stream op de website:

20/7, 10u: https://bit.ly/3jeLL8r

20/7, 14u: https://bit.ly/3hgUO6L

Dirk Nuyts Persvoorlichter Vlaams Parlement

 

Over Vlaams Parlement

Het Vlaams Parlement is de wetgevende macht binnen de Vlaamse democratie. De 124 Vlaamse volksvertegenwoordigers debatteren over maatschappelijke problemen, stemmen over decreten (Vlaamse wetten) en ondervragen de ministers over hun beleid.

Vlaams Parlement
Leuvenseweg 86 - 1000 Brussel